Indien u meedoet met het onderzoek naar een PFOA-claim, profiteert u van de juridische kennis en kunde van de advocaten van De Koning Advocaten. Zij gaan voor u onderzoek doen naar de mogelijkheden van het vorderen van schadevergoeding van DuPont/Chemours en/of overheden en toezichthouders.

De Koning Advocaten houdt u over het verloop van het onderzoek op de hoogte. De advocaten informeren u over de bewijsstukken die nodig zijn voor een letselschadezaak en onderhouden namens u contact met medisch adviseurs en schade-experts.

De advocaten van De Koning Advocaten kunnen indien het onderzoek hiertoe aanleiding geeft, u vertegenwoordigen in gesprekken met DuPont/Chemours of haar verzekeraars. Uiteraard kunnen zij zo nodig een procedure starten. Alles gebeurt in overleg met u.

Kosten

De onderzoekskosten die gemaakt worden ter voorbereiding van een PFOA-claim kunnen aanzienlijk zijn. Hoe meer mensen meedoen met de PFOA-claim, des te voordeliger het wordt.

De kosten voor deelname zijn € 100,00 per persoon. Voor dit bedrag wordt u betrokken in de voorbereiding van de PFOA-claim. Beoordeeld wordt welke mogelijkheden er zijn om schadevergoeding namens u te vorderen. De Koning Advocaten houdt u op de hoogte over ontwikkelingen rond het onderzoek naar de PFOA-claim. 

Direct aanmelden

{rsform 4} 

 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

  1. Naam
    Er ging iets mis aan onze kant. Probeert u het nogmaals.
  2. E-mailadres(*)
    Er ging iets mis aan onze kant. Probeert u het nogmaals.

Mr. Jesse van Meerkerk

Direct contact?

E-mail:
j.vanmeerkerk@dekoningadvocaten.nl

Telefoon:
078 - 630 0000

van meerkerk

 

Ga naar boven
JSN Blank template designed by JoomlaShine.com